Våga from om en fantastisk framtid!

21 maj 2020 Mikael Barani

Det är svårt att gå sin egen väg här i livet. Att vara den individ som vi alla är födda till att vara. Det innebär nämligen att man får gå emot en massa konventioner, stora som små. Att sticka ut ur massan på detta sätt har alltid sitt pris.

Just av denna anledning så är det många bland oss som aldrig riktigt vågar utforska sitt fulla potential. Vi närmare oss aldrig den där kapaciteten som bubblor inom oss alla och väntar på att få komma fram. Som en vulkan som har byggt upp tryck tills den är redo att bara explodera. 
Istället kanske vi nöjer oss med att pysa och bubbla under hela våra liv. Vi låter alla de där drömmarna som vi bär omkring inom oss ligga kvar och slumra. Kanske provar vi lite här, lite där, men ger upp när vi inte riktigt vågar ta nästa steg.

En sak som håller tillbaka de flesta av oss är ekonomi. Det kostar att leva här på jorden, det är den bittra sanningen. Vi måste jobba för att ta oss framåt i livet.
Samtidigt kan vi göra det på våra egna villkor. 

Framgångsrika människors berättelser är fyllda av perioder då de knappt visste hur mycket pengar de hade från den enda dagen till den andra. Kortsiktig osäkerhet är nämligen ofta det pris som vi får betala för långsiktig vinning. 

Kanske kan du själv skala ned i ditt liv? Flytta till ett mindre boende, sälja bilen och istället få liv i din gamla scooter genom att bättra på den med tillbehör från Speed-line.com. På så sätt kan du spara pengar, eller investera dem i något, och kanske – för det finns aldrig några garantier – en dag nå fram till dina drömmar.

Livet är ett evigt äventyr.
Eller det är det om vi låter det vara det.

Fler nyheter