Utvecklande leksaker för barn i alla åldrar

09 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Idag finns det hur mycket leksaker som helst att välja på till sina barn men i många fall handlar det mest om färgglada och något underhållande leksaker. Lekakademin har även dom ett fantastiskt brett utbud av leksaker men skillnaden är att dom har satsat på utvecklande och lärande leksaker samtidigt som de är roliga att leka med.

Ett barn har ett behov att få utveckla allt från balans och motorik till fantasin och skapandet och med hjälp av rätt sorts leksaker så får barnen en skjuts i utvecklingen. Hos lekademin finns det massor att hitta i kategorin leksaker barn och oavsett om barnet är 6 månader eller 8 år så kommer man hitta mängder av lärorika hjälpmedel.

Leksaker som utvecklar barnet kroppsligt och mentalt.

Lekakademins utbud är väldigt brett och det finns leksaker som aktiverar samtidigt som de utvecklar barnet på olika sätt. För att ta några exempel på vad barnen kan utveckla med hjälp av leksaker så hjälper dockhus och bilbanor till med att utveckla fantasin.

Rit- och målarredskap ser till att väcka det kreativa sinnet och samtidigt får barnet lära sig att tänka abstrakt. För att stärka balans och grovmotorik så är bollspel ett utmärkt val och för att stimulera koncentrationsförmågan kan logikspel vara ett något att satsa på.

leksak

Lekakademin är helt och hållet för att barnen förtjänar de allra bästa leksakerna som finns och butiken ställer oerhört höga krav på kvalité. Lekakademin tycker inte att det räcker med underhållande leksaker då det är viktigt att barnet får ut något av sitt lekande med leksaker.

Kategorierna av leksaker är många och för att nämna några så finns allt från dockor, pussel och sensoriska gungor till byggklossar, dockhus och utklädningskläder. Ja, det finns verkligen något som passar alla och om det är något man undrar över så går det bra att kontakta supporten som gärna svarar på frågor. 

Fler nyheter