Testa den populära smashburgaren på Östermalm

21 februari 2023 Mimmi Källström

Testa den populära smashburgaren på Östermalm

Om du längtar efter en god hamburgare behöver du inte leta längre än till Östermalm. Här ligger Östermalmsgrillen, ett av stadens mest älskade ställen som erbjuder en rad läckra burgare med antingen nöt-, fisk- eller kycklingbiffar tillsammans med färska grönsaker som krispig sallad, saftiga tomater och pickles! De serverar några av de bästa hamburgare i Östermalm. För att inte nämna att de även har vegetariska alternativ som består av växtbaserade ingredienser också.

Den omåttligt populära smashburgaren

Östermalm är full av snack om smashburgare, en burgare av 100 % nötkött som krossas och grillas till perfektion för att få en läcker krispig konsistens på utsidan och saftig smak inuti. Om du har provat en – förstår du varför den har blivit så populär! Den finns i en rad olika smaker, från klassisk ost och bacon till varianter med tryffel eller annat läckert. Oavsett om du är ute efter något konventionellt eller om du är sugen på något mer vågat, finns det säkert en smashburger-sort som är perfekt just för dina smaklökar.

Hamburgare

Vegetariskt alternativ

Om du letar efter ett vegetariskt alternativ på Östermalm kan du vända dig till Östermalms grillen! Deras goda och kreativa växtbaserade burgare är gjorda med ingredienser som kikärter, svamp och quinoa så att du inte behöver offra smaken. Du kan till och med sätta ihop din egen unika burgarkombination genom att välja från deras breda utbud av toppings eller såser. Så varför inte dra nytta av denna läckra möjlighet redan i dag?

Fiskburgare

Om du är på jakt efter något unikt kan du överväga fiskburgare från Östermalms grill. Deras läckra hamburgare är tillverkad med en saftig panerad fiskbiff tillsammans med hemlagad remouladsås eller majonnäs som kommer att reta dina smaklökar och ge en oslagbar matupplevelse.

 

Östermalms grillen är platsen för att hitta en god burgare. Med en rad olika restauranger som erbjuder läckra alternativ hittar du garanterat en som tillfredsställer ditt sug – nötkött, vegetariskt, fisk eller något helt unikt! Det finns något för alla här i detta underbara område. Bon appetit!

 

 

Fler nyheter