Tandläkare på Östermalm är experter på estetisk tandvård

13 mars 2022 patrick pettersson

editorial

Livet är bra stressigt ibland. Vakna upp tidigt för att häva i sig ett par koppar espressokaffe och sedan iväg till jobbet. Väl där tar man den första cigaretten för att kunna komma igång eller kanske sätter in första snusprillan för dagen. Tiden rullar på och snart så märker man att folk liksom tittar konstigt på en när man ler.

Vad är det som händer? Förr eller senare så har man en vän som säger sanningen. Ens tänder har blivit gulbruna och får folk att minst sagt reagera för att uttrycka det milt.

Hur ska man kunna gå på dejt nu? Ska man sitta och ge ett snett leende hela tiden med stängd mun? Hur kommer Hr-chefen reagera på intervjun för det där nya jobbet man har sökt? Detta ger nog med ångest för att kunna vanka av och an i flera timmar i lägenheten eller huset.

 

tandläkere Östermalm

 

Tandläkare på Östermalm får ordning på ditt leende

Det finns hjälp att få! Tandläkare på Östermalm är specialister på estetisk tandvård. Detta innebär att de kan få bukt med ett gulbrunt leende. Lösningen heter tandblekning. Detta är en behandling som ger bländande resultat och kan till och med utföras i hemmets trygga vrå.

Om man inte har tid att vänta ett par veckor för att få resultat så kanske skalfasader är något att fundera på. Skalfasader är små höljen som fästs direkt ovanpå dina originaltänder. På så sätt får man ett skinande vitt leende med en gång. Man kanske har dejt på samma kväll trots allt? Då behöver man vita tänder snabbt.

Har man ett snett leende kan detta lösas med tandreglering. Detta är en behaglig behandling som till största del sköts på egen hand med kontroller på tandkliniken med jämna mellanrum. Ta en närmare titt på behandlingarna här: https://www.tandlakareostermalm.com/. Tandläkare på Östermalm fixar det!

Fler nyheter