Slappna av med Viskan spabad

26 september 2021 william eriksson

Längtar du efter att ta hand om dig? Bara ha en dag eller ännu bättre, en hel helg där du får vara du och bara njuta. Många som vill ta hand om sig själv och ha en avkopplande dag, väljer att använda Viskan spabad. Bara när man hör spa är man helt såld. För ett spa passar precis när som helst. 

Har du ett mål och vill ha en liten kaka när du är klar? Varför inte ge dig själv en spadag? Eller vill du ha mer tid för bara dig och din bättre hälft? 

Vad passar bättre än ett spabad som lätt även blir lite romantiskt? Ingen blir någonsin missnöjd med att få ett spa i födelsedagspresent. Så fyller bästa vännen år? Eller ditt syskon. Överraska med en dag i spabadet där ni gör det gemensamt. En present till den nära som samtidigt du får ta del av. Det är sedan länge känt att spa får en att må bättre. 

 

Lyx, lyx ännu mer lyx 

En spadag är för många ren lyx. Det är inget man unnar sig varenda dag, inte ens varenda månad. Många gör det faktiskt allt för sällan. Så när de väl varit på spaet önskar man att man är där oftare. Just namnet spa har de fått från det latinska ordet “Salus per aqua” som i sin tur betyder hälsa genom vatten. Att vara på spaet är en helande kraft. Kroppen fylls med energi.

Många gånger kan man kombinera spa med god mat. Vilket recept på en lyckad kväll med en romantisk middag på uteplatsen som avslutas med ett dopp tillsammans i ert spabad. Kanske slinker det även ner en pralin och ett glas bubbel. Njut för att du kan göra det och glöm inte att göra det med någon som får dig att må bra.

Fler nyheter