Skapa utlandskänsla med fototapet

28 november 2020 william eriksson

Älskar man att resa finns det ett bra sätt att få behålla semesterkänslan länge. Förutom att titta på gamla foton så kan man tapetsera med fototapet och ta resorna in i hemmet. Allt man behöver göra är att gå in på internet och leta efter fototapeter som visar de platser man själv förälskat sig i. Beställ hem rullarna, sedan är det bara att börja. 

Om man inte själv har tålamod till att sätta upp tapeten, varför inte fråga en vän. Om man inte känner någon som kan tapetsera kan man alltid kontakta en målerifirma och hyra in dem som hjälp. Då får man proffsresultat.

Njutbar frukost i Grekland

Tänk att vakna en kulen morgon och tända lampan i köket. Ta fram mobilen och hitta ljudfiler som man lagt in när man sist var i Grekland. Plötsligt fylls rummet av ljud. Bilar som åker, någon som ropar. En radio står på någonstans långt borta och tysta grekiska toner vindlar i luften. 

Där sitter man vid sitt köksbord. Över ett balkongräcke ser man det blåa havet som mjukt rullar in mot land, träden som försiktigt vajar i vinden och den klarblå himlen som lovar en vacker dag.

Kvällsmys på taket

När kvällen kommer och det är dags att varva ner tar man plats på taket. Sätter sig i den sköna soffan och genom en höks perspektiv blickar man ut över stadens ljus. Medans stadens ljud pågår där nedanför är det helt stilla uppe på taket. Där råder fullständigt lugn. Favoritmusiken spelar på låg volym och hela kroppen slappnar av.

Att skapa rum med känsla är enklare än man tror. Med hjälp av fototapeter kan man befinna sig var man vill. Oavsett om det är i denna världen eller i någon annan. Det enda man behöver veta är vad som ger den där lyckokänslan och utgå därifrån.

Fler nyheter