Pumpservice – pumpar i Nyköping är bättre än handpump

30 april 2022 Lily Hansen

editorial

Samtliga pumpar i Nyköping är garanterat bättre än handdrivna pumpar. Sådana pumpar må ha varit det bästa sedan hjulet när de en gång började användas av människan. Men det var länge sedan den tekniken ersattes av moderna pumpar, underhållna av kompetenta och duktiga servicetekniker.

Man skulle dock kunna utmana detta påstående. Kanske handlar det bara om att den som driver handpumpen ska vara tillräckligt stark eller snabb. Då kanske en handdriven pump kan mäta sig med en kraftfull industripump. Om man söker sig till världens snabbaste och starkaste pumpare så kanske man hittar en kandidat.

Världens snabbaste och uthålligaste pumpare

2017 satte slovaken Pavol Durdik världsrekord i att göra flest knytnävspumpningar på 30 sekunder. På en video – som finns att se på nätet – ser man honom göra 425 knytnävspumpningar på dessa 30 sekunder. Styrkemässigt verkar han dock inte kunna uträtta mer än att vifta runt lite luft – så förmodligen ingen utmanare till industripumpen.

pumpservice - pumpar Nyköping

Lite mer styrkeprov visade amerikanen James Patterson upp när han gjorde knytnävspumpningar oavbrutet under otroliga 17 timmar i sträck. För att klara av uppdraget limmade han ihop sin hand för att bibehålla den knutna näven under hela världsrekordförsöket. En imponerande uppvisning i styrka, men kanske inte så flexibel som en industripumpning behöver vara då.

Världens starkaste pumpare?

Mer fokus och styrka visade kinesen Xie Guizhong upp när han slog världsrekord i att göra flest armhävningar på ett pekfinger på 30 sekunder. 41 pumpningar hann han med. Han gav också prov på imponerande styrka, men kanske inte starkare än en industripump.

Kort och gott: erkänn att handpumpens tid för länge sedan är över. Det du behöver är moderna och effektiva pumpar i Nyköping. Du behöver även en duktig och engagerad pumpservice som kan ta hand om pumparna – så de inte limmar ihop eller bara viftar runt luft, utan gör ett gediget jobb. Hitta en sådan pumpservice här: https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-nykoping/.

Fler nyheter