Inred trädgården eller balkongen med solcellslampa

22 april 2021 william eriksson

Vacker ljussättning i trädgården eller på balkongen skapar oaser. Moderna solcellslampor gör att du kan få vackert ljus utan att elräkningen stiger. Utbudet av olika design och typer gör det möjligt att skapa de effekter du önskar.

Det finns olika sätt att skapa olika effekter runt huset med solcellslampor. Solcellslampor av hög kvalitet kan fungera även om solen inte skiner starkt. Väljer du mer moderna solcellslampor av hög kvalitet så kan du även räkna med att de håller i många år.

Solcellslampor finns i olika modeller. Det kan var en solcellslampa som är markplacerad. Det finns även vackra lampor som du kan pryda väggar med utomhus. Vissa typer kan även vara utformade att se ut som facklor.

Skapa effekter i trädgården

Solcellslampor är perfekta att sätta längs gången som leder in till huset. Det är inte bara vackert utan gör att du ser bra när det är mörkt. Lysa upp buskar och träd med solcellslampor skapar härligt designad effekt.

För mer festliga tillfällen kan du skapa mer dramatiska effekter med mer sirliga lampor. Det kan vara slingor eller med speciella effekter. Det är ett bra alternativ till marschaller som är lätta att bränna sig på. Framförallt om det är barn med.

Lysa upp fasaden är också populärt. Det är inte bara vackert utan ökar säkerheten. Du kan även lätt se ut om det är någon obehörig på tomten.

Inred balkongen med ljus

Balkongen kan förvandlas till en vacker oas med solcellslampor. Montera längs väggarna, om du får. Perfekt alternativ till levande ljus som kan vara en brandfara. Dessutom skonar du eventuella husdjur från nosbränna.

Det finns även solcellslampor du kan hänga upp som ramar in och har diskret ljus. Då blir det mer än mysbelysning som ger stämning kvällstid. Matcha och lek med ljus så får du en oas utöver det vanliga. 

Fler nyheter