Hängmattor som förgyller

21 juli 2020 Jenny Olsson

Sommaren är tid för rekreation och njutning. När allt går ner i en lite stillsammare lunk, som det gärna gör när det är sommar och semestertider är det lättare att slappna av och komma ner i varv. Många brukar resa under semestern, för att se nya miljöer och känna att man kommer bort från vardagen. I år är det alltfler än vanligt som stannar hemma på sin semester, vilket faktiskt i slutänden kan vara väldigt skönt. Man slipper känna stress över att man måste iväg och över allt som man har tänkt att hinna under semestern. När man är hemma kan man mer ta dagen som den kommer och man behöver inte känna press över att tiden inte ska räcka till.

Dessutom går det faktiskt att skapa ett riktigt semesterparadis på hemmaplan. Med rätt detaljer, bekväma möbler och rätt sällskap kan denna sommar bli något alldeles extra. Att inreda trädgården eller uteplatsen och som en förlängning av huset brukar vara riktigt mysigt. Trots Coronatider kan man träffa vänner och bekanta utomhus och ha mysiga middagar eller fikastunder i bersån.

Något som verkligen sätter pricken över i:et är att sätta upp en eller några hängmattor i trädgården eller på uteplatsen, som får bli en plats för avslappning och rekreation. 

 

 

 

 

https://hängmatta.se/ finns ett stort utbud av hängmattor. Här finns verkligen något för alla smaker. Hängmattorna som har fina färger och mönster blir ett vackert blickfång i trädgården. Men här finns också hängmattor i mildare färger för den som gillar känslan av natur och vill att möbler och inredning i trädgården ska smälta ihop med omgivningarna mer.

Här hittar man bland annat Tropical hängmattor som har produkter både från Mexiko och Brasilien. Den mexikanska hängmattan i nät är omtyckt av många barn och passar perfekt ute i trädgården men också i lekrummet. De flesta Mexikanska hängmattorna är randiga och har klara färger och ger en perfekt färgklick till trädgårdens grönska. De Brasilianska hängmattorna i tyg är tillverkade i slitstark och färgäkta bomullstråd och kan får i en mängd olika färgkombinationer. 

Fler nyheter