Bryt mönster med en konferens i Malmö

20 november 2021 jonas olsson

editorial

Det är lätt att falla in i rutiner. Speciellt om du jobbar på ett kontor. Rutiner är bra, men det kan också bli väldigt tjatigt, inrutat och i längden till och med tråkigt. En dag kanske det inte är lika inspirerande att sitta mittemot den där kollegan som inte kan sluta pilla sig näsan. Det kanske inte är lika givande att stämpla in på morgonen, ta sig an uppgift efter och uppgift och därefter stämpla ut som om man vore en robot. Kanske skulle du må bra av en konferens.

Faktum är att hela personalstyrkan på er arbetsplats skulle må bra av det miljöombyte som en konferens innebär. Det är verkligen inte fel att då och då byta miljö och komma bort från de fyra väggar som rutar in ditt kontor på hemmaplan. Konferensen erbjuder någonting nytt. Variation och inspiration. En chans till att träffa nya människor och få nya idéer. Det är vad konferenser handlar om.

 

image

 

Nya perspektiv på jobbet

När dagarna ser exakt likadana ut är det lätt att tröttna. Den insikten kryper allt närmare dig när du sitter där i din kontorsstol och vänder på samma papper som förra veckan. Och veckan innan dess. Hade livet verkligen inte mer att erbjuda än så här? Egentligen handlar det inte om att det är ett dåligt jobb. Egentligen handlar det bara om att du behöver se på ditt jobb med ett nytt perspektiv. Du är med andra ord i skriande behov av att åka på konferens.

Behovet är etablerat. Frågan är nu var ni ska åka på konferens. Varför inte till Malmö? En stor stad med mycket att erbjuda. Inte minst möjligheten att åka till Köpenhamn efter arbetsdagen. Passa på att läsa mer om konferenser i Malmö. Du kan antingen googla “konferens Malmö” eller gå in på den här länken: https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/.

Fler nyheter