Alla pratar om LED

18 maj 2022 jonas olsson

editorial

Och där gick glödlampan sönder än en gång. Men hur är det nu – ska det vara en stor eller liten sockel? Att det ska vara så svårt att minnas varje gång. Två veckor senare när lampan väl bytts ut står det dock klart. Ljuset är alldeles för svagt. 

Det är på grund av sådana här situationer som de allra flesta talar om LED-lampor nu för tiden. Inte bara för att de är riktigt kraftfulla och betydligt mer energisnåla än glödlamporna, utan även då de dessutom har lång livslängd. De kan faktiskt hålla i årtionden.

Det kan såklart ses som ett problem att behöva byta sina LED-lampor, när väl den dagen kommer. För det kan vara svårt att minnas vilken sort du ska ha och var du senast köpte lampan. Processen behöver dock inte vara så komplicerad. Det finns flera bra hemsidor som kan hjälpa dig. En av dem är ledmegastore.se, där du i lugn och ro kan läsa mer om hållbarare belysning.

 

LED

 

LED för alla behov och tillfällen

Oavsett vilken lampa du behöver finns den som LED. Lamporna till sminkbordet behöver ju ha det där skrikande skenet som blottar varenda por i huden. Kökslampan behöver med fördel vara dimbar. Ögonen har också svårt att spänna upp sina muskler en hel dag i ett för dåligt upplyst arbetsrum. För bästa bekvämlighet är det därmed viktigt med rätt ljus i varje del av hemmet.

Du har också möjlighet att leka med olika färger. Det är inte alltid som ett kraftfullt sken är det bästa valet. Ibland är det stämningen som är det allra viktigaste, och i ett rum avgörs detta av ljusets färg och ton. Vad skulle till exempel myshörnan vara utan det varmt dämpade skenet? Eller dansgolvet utan sitt rytmiskt skiftande ljus? Vill du veta mer om LED-lampor kan du förslagsvis besöka: https://ledmegastore.se/19245-laserpenna.

Fler nyheter